Program


Tidigare visade

Visad

Cop Secret

Islands hårdaste polis kommer inte att stoppa för någonting i sin strävan att lösa en rad våldsamma bankrån. Men när han tvingas ta sig an en ny partner, visar sig pressen att lösa fallet vara för mycket för den tuffa rebellen.

Visad

Läs mer
Visad

Alfons Åberg och hemlige Mållgan

Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket! - Alfons och hemlige Mållgan - God natt, Alfons Åberg - Vem spökar, Alfons Åberg?

Visad

Läs mer
Visad

Kiruna – A Brand New World

Kiruna – A Brand New World är en utopi-dystopi om att bygga ett nytt samhälle mitt i de utmaningar som vi känner igen från Sverige idag. Regissören Greta Stocklassa kommer både från Tjeckien och Sverige och lyckas med ett utifrånperspektiv

Visad

Läs mer
Visad

The Woman King

Det här är den otroliga historien om Agojie, en kvinnlig armé som skyddade det afrikanska kungadömet Dahomey på 1800-talet med skicklighet och hängivenhet som tidigare inte skådats. Vissa saker är värda att slåss för…

Visad

Läs mer
Visad

Godland

Den unge ambitiöse lutheranska prästen Lukas skickas i slutet av 1800-talet till Island för att ta över en församling. Bemötandet är allt annat än välkomnande. För att nå sitt mål tvingas han till en strapatsrik och farofylld resa på häst.

Visad

Läs mer
Visad

Dogborn

Silvana Imams skådespelardebut! Thrillern DOGBORN är Isabella Carbonells långfilmsdebut. Hon belönades med pris för Bästa regissör under 40 vid världspremiären på Venedig filmfestival.

Visad

Läs mer
Visad

Meän Ääni presents kortfilmspaket!

GRATIS FILM FÖR ALLA! - Hämta ut era biljetter i kassan på Aurora som öppnar kl.12 lördag och söndag. Meän Ääni visar upp tre av sina alster som förfilmer innan RINGU (det japanska originalet innan The Ring).

Visad

Läs mer
Visad

RINGU

Ringu är det stilbildande och ikoniska startskottet till den moderna skräckeran, och gjorde succé världen över. Filmen har följts av både uppföljare och amerikanska nyinspelningar, och skrämmer slag på ungdomar och vuxna än i dag!

Visad

Läs mer